Unique Coaching Method

Cursus: Unique Coaching Method

Wil jij beter worden in je vak? Meer tevreden leerlingen en meer geslaagde leerlingen? En dus meer klandizie? Laat je dan door ons coachen tot een betere en succesvollere rijinstructeur met de door ons ontwikkelde succesvolle en bewezen effectieve Unique Coaching Method.

Deze opleiding van 24 uur bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het doel is om jouw coaching vaardigheden beter toe te passen tijdens jouw rijlessen. Want voor het succes van jouw rijlessen zijn jouw coaching vaardigheden essentieel.

De duur van onze opleiding is 6 dagdelen: 1 dagdeel theorie en 5 dagdelen praktijk. Voorafgaand aan de cursus vindt een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we jouw doelstelling, je huidige situatie, welke opties je hebt om je doel te bereiken en hoe je dat concreet gaat doen.

De Unique Coaching Method geeft handvaten die van toepassing zijn op alle manieren om te leren, gebaseerd op onderzoek naar het leerproces. In het theoretische gedeelte leer je o.a. hoe mensen leren, waarom mensen leren en hoe blijkt wat ze hebben geleerd. Zo kun je jouw leerlingen beter begeleiden tijdens hun rijlessen. Omdat je succesvolle trainingen geeft, die leiden tot betere resultaten en een hogere klanttevredenheid.

Jouw investering
Prijs: € 1.800 voor 24 uur persoonlijke 1 op 1 coaching (theorie én praktijk)

6 modules van gemiddeld 4 uur = 24 uur
Inclusief:
– gratis intakegesprek van 1 uur
– module 1: 4 uur (1 uur coach test en nabespreking, 3 uur coaching in de praktijk en 1 uur evaluatie)
– module 2: 3 uur theorie
– informatiemap
– module 3: 4 uur coaching in de praktijk inclusief evaluatie
– module 4: 4 uur coaching in de praktijk inclusief evaluatie
– module 5: 4 uur coaching in de praktijk inclusief evaluatie
– module 6: na een half jaar, 4 uur coaching in de praktijk inclusief evaluatie
– een verslag van elke coaching module per mail.
– exclusief kilometervergoeding van € 0,25 buiten een straal van 30 km van Nieuwegein

Wil je eerst een gratis 0 meting en adviesgesprek? Meld je aan via info@roysomer.nl of bel 085 1306730

Dit levert het je op:

De Unique Coaching Method helpt je om de meest effectieve trainer (rijcoach) te worden die je kunt zijn. Het is een methode uit de praktijk. Gebaseerd op meer dan 35 jaar les geven en trainen, kijken naar wat werkt en wat niet werkt. Gecombineerd met adviezen van collega’s, vakliteratuur, trainingen in binnen- en buitenland.

Het resultaat

De Unique Coaching Methode is een methode die echt werkt. Je gaat met nieuwe ogen kijken naar je vak. Je krijgt meer structuur en je gaat begrijpen wat er gebeurt in het hoofd van je leerling. Daardoor ga je meer leerlinggericht en prestatiegericht werken.

Het resultaat: leerlingen die met meer zelfvertrouwen gaan rijden en dus eerder slagen voor hun rijexamen. Dankzij je hogere slagingspercentage trek je meer nieuwe klanten aan!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK