Lees hier onze reviews

Ontdek rijinstructeurs over ons zeggen

Jos van Die
www.autorijschooljosvandie.nl
Jos van Die Rijinstructeur
Februari 2019

"Ik heb de laatste 10 jaar al vaak gezocht naar een goede opleider maar het viel mij toch vaak behoorlijk tegen hoe het er allemaal aan toe ging: het niveau was hooguit middelmatig. totdat ik in contact kwam met Roy Somer! 

Roy is een specialist pur sang. Zijn kennis van de rijinstructie is van een
heel hoog niveau.  hij heeft inmiddels bijna 40 jaar ervaring en is ook examinator geweest.  Daarnaast is hij heel enthousiast, heel gedreven en fanatiek en gaat recht op zijn doel af.  Zowel in de praktijk (Rijopleiding In Stappen) als in t theorielokaal is t een genot om van Roy iets te leren. 

Al mijn bijscholingen volg ik bij Roy. Een betere opleider is er niet!"

"In de zomer van 2018 bericht van het IBKI dat ik mijn wrm pas moest gaan verlengen. Ik had nog wel tijd, bij mezelf dacht ik, ik pak een van de grote opleiders op dit gebied, en dan zal het wel goed komen. Hoe het kwam dat weet je nooit, maar ik liep een bekende rijschoolhouder uit Woerden tegen het lijf, en die zei: ''doe niet zo mogelijk en ga naar Roy! En die heeft ook nog plek, wat wil je nog meer. En hij geeft ook nog korting." Daarna heb ik een mail gestuurd en kon ik gelijk starten. ik heb daar mijn 6 dagdelen wrm theoretische scholing gevolgd. Vooral het volgen van de cursus: ''maken van een lesplan" was een topper, en een aanrader voor iedereen. Ook de lunches waren super geregeld. En hing er een zeer ontspannen sfeer. Nogmaals Roy, bedankt!! Ook volg ik na voltevredenheid de wrm praktijkbegeleiding. Vooral de koffie is een toppertje, en een zeer fijne onderbreking. Zonder Roy was ik nooit zover gekomen. Nogmaals bedankt!"

 

Arjan de kool
Rijinstructeur
Rijschool Polanen
aug 2018

Egbert van Drie
E. van Drie Verkeersopleidingen
februari 2019
www.evandrie.nl

"Onderstaand geven we je onze review op de afgelopen twee cursusavonden in februari 2019. 

Recentelijk hebben wij met een groep instructeurs van onze verkeersschool een WRM nascholing gehad van Roy Somer. Na overleg met onze collega’s hebben we deze ronde gekozen voor Roy.

Zijn invulling van het programma was ronduit plezierig. Roy hield op een zeer ontspannen wijze de touwtjes goed in handen. Geholpen door het  keurig verzorgde lesmateriaal hield hij zijn doelstelling van de training steeds duidelijk in beeld. Wat mij persoonlijk het meest beviel was dat er vanuit de groep van een ieder feedback kwam. Zelfs daags na de training werd er gesproken over het nut en de mogelijkheden die door Roy werden benoemd.

Roy, we kijken uit naar een volgende curus."

Meer informatie of je direct inschrijven?